Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че Челси е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо заяви, че Челси е
Коментари Харесай

Моуриньо: Челси спечели незаслужено

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че Челси е спечелил Купата на Англия несправедливо.

„ Аз ги приветствам, тъй като победиха, само че не мисля, че те заслужаваха да завоюват купата “, разяснява Моуриньо.

„ Аз ги приветствам. Аз съм управител на Манчестър Юнайтед и би трябвало да показвам почитание, освен, тъй като това е предходния ми клуб, само че тъй като бяха нашия сегашен противник. Аз обаче съм на мнение, че ние заслужавахме да спечелим “, добави португалецът.

„ Аз съм извънредно любопитен какво ще напишат публицистите и какво ще кажат хората, тъй като в случай че моят тим играеше по метода, по който го стори Челси, единствено мога да си показва какъв брой щях да бъда подложен на критика “, продължи той.

„ Мисля, че ние се справихме ужасно в отбранителен проект без да се пазиме. Ние контролирахме мача доста добре. Те играеха само с дълги топки към Жиру. Когато играеш против тим, който е толкоз предсказуем, е доста елементарно да се адаптираш към стила на игра. Мисля, че не получихме нито един гол в този мач. Азар е доста добър футболист и сътвори тази дузпа. “

„ За нас бе доста мъчно да играем без Лукаку против тим, който се пази с девет индивида. Ние имахме потребност от неговото наличие. Всяка една загуба боли, само че аз ще се прибера в къщи с чувството, че сме дали всичко, на което сме били способни. Челси не е малоумен тим. Те знаеха, че без Лукаку и Фелаини няма да имаме същото наличие в тяхното наказателното поле и за това сложиха 8-9 индивида пред вратата си. Те знаят доста добре по какъв начин би трябвало да преобладават в сходен пряк футбол. Ние опитахме всичко, само че не успяхме да вкараме. Челси игра доста плътно. Истината е, че Давид де Хеа не докосна топката. Той я докосна само, когато се наложи да я извади от вратата си “, сподели още Жозе Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР