Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вярва, че е най-добре

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо вярва, че е най-добре
Коментари Харесай

Моуриньо се изхвърли: Аз съм мениджърът с най-добро поведение в Премиършип

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо има вяра, че е най-добре държащия се управител във Висшата лига.

Бурните реакции на Специалния през годините са необятно известни като на тъч линията португалецът е имал не един и два разногласия. Но самият Моуриньо изясни, че целеустремено е опитал да усъвършенства държанието си по време на мач, макар че призна, че то не може да бъде разказано като "перфектно " към момента.

"Напълно съм предан на това да печеля премията за най-добре държащият се управител на тъч линията. Сериозен съм! ", съобщи Моуриньо. "Има толкоз доста награди - показване на седмицата, управител на месеца, това-онова - би трябвало да дадат и една на индивида, който се държи най-добре на тъч линията, а четвъртият арбитър би трябвало да го дефинира. "

"Убеден съм, че бих победил. Сериозен съм! Не съм основал нито един проблем на нито един четвърти арбитър, отвън моя червен картон против Саутхемптън, когато стъпих на терена. "

"Сериозен съм, приготвям се по тази причина. Много съм благополучен. Това не значи, че не мога да изгубя контрола си в даден мач. Не съм съвършен. Не се трансформират от Лошия в Перфектния, никога, само че се пробвам и съм благополучен по какъв начин се получават нещата. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР