Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че очаква много

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че очаква много
Коментари Харесай

Моуриньо: Стъпката от 1/8-финалите към 1/4-финалите в ШЛ е една от най-важните

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо показа, че чака доста сложни мачове със Севиля от 1/8-финалната фаза на Шампионската лига. Тази вечер " алените дяволи " гостуват на " Рамон Санчес Писхуан ", където съгласно Специалния се играе доста мъчно, тъй като почитателите на испанския отбор слагат под огромно напрежение противника. Освен това Севиля е турнирен тим, който се показва доста сполучливо в елиминационни конфликти.

" Спокоен съм и мисля, че по този начин би трябвало да бъде. Мачът е значим, само че би трябвало да направляваме страстите си, с цел да можем да стигнем върха на опциите си. Трудно е да се играе на този стадион. Севиля е определян като турнирен тим, тъй като те са доста сполучливи, когато става дума за елиминации. Публиката безусловно взе участие в тези мачове, не идва просто да гледа. Те слагат под огромен напън противника и съдиите и техните решения. И преди съм казвал, че всеки, който стигне до 1/4-финалите, към този момент има късмет да завоюва шампионата. Никога не съм си мислил, че мога да печеля Шампионската лига с Порто или Интер, преди да съм достигнал до 1/4-финалната фаза. Достигнеш ли един път до този стадий, имаш възприятието, че към този момент всичко може да се случи. Затова мисля, че тази стъпка от 1/8-финалите до 1/4-финалите е доста значима.

За мен дали си определян за любимец, или не, не значи нищо. Те са доста проведен тим в отбранителен проект. Всички вземат участие в отбраната. Монтела е италианец, а италианските треньори знаят доста добре по какъв начин да провеждат тимовете си.

Не мисля, че против Севиля можеш да отбележиш доста голове, тъй като дуелът ще бъде доста оспорван. Севиля е клуб за купите, клуб, който обича Купата на Краля и Лига Европа, а в този момент има шанса да играе в най-големия шампионат, тъй че мотивацията им явно е още по-голяма ", съобщи Моуриньо.
The boss discusses the benefits of today's #UCL training session. #MUFC pic.twitter.com/EsPeJkc1fd
— Manchester United (@ManUtd) February 20, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР