Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че е доволен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо сподели, че е доволен
Коментари Харесай

Моуриньо доволен от равенството на Юнайтед с опашкаря Саутхемптън

 Рок звездата Моуриньо (видео)
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо показа, че е удовлетворен от реакцията на футболистите си, които стигнаха до тъждество 2:2, откакто губеха с 0:2 от Саутхемптън.

" Червените дяволи " имат единствено 2 точки от последните си 3 мача в британската Висша лига и изостават на цели 16 пункта от водача Манчестър Сити.

" Бих споделил, че доминирахме игрово, само че все пак резултатът е обективен. Съперникът стартира по-добре от нас. Определено в тези моменти имахме проблеми в организацията в отбрана, тъй като разполагахме единствено с един характерен централен защитник.



Лошото е, че елементарно губехме топката в средата на терена, а Саутхемптън действаше с петима бранители и не ни позволяваше да сътворяваме рискови положения.

Доста постоянно от началото на сезона започваме мачовете зле. Аз постоянно имам вяра на тима, само че от време на време се колебая дали ще реализираме добър резултат след толкоз неприятен старт. Днес в действителност имаше причина да сме толкоз уязвими.

Матич и Мактоминей не играха на нормалните си позиции, само че Фил Джоунс пое отговорността и се оправи доста добре. Травмата на Линдельоф е сериозна, при Алексис ситуацията е сходно.

Ашли Йънг е осъден и всички те няма да играят против Арсенал, само че е допустимо Ерик Байи и Крис Смолинг още на следващия ден да възобновят тренировки ", сподели Моуриньо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР