Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо си тръгна бесен от

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо си тръгна бесен от
Коментари Харесай

Моуриньо не сдържа нервите си след загубата от Тотнъм

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо си потегли гневен от конференцията след загубата на неговия отбор с 0:3 от Тотнъм. Това бе най-тежкото домакинско проваляне за Специалния в кариерата му до момента, само че все пак той похвали тима си за представянето му в мача.

" Искате да направя знамение от моя тим, който игра доста добре и стратегически стоеше вярно на терена. А вие желаете просто да кажете: " Нека обвиним него ". Кажете ми най-сетне кое е по-важно, да играеш добре или да побеждаваш? В други случаи сме печелели мачове с грозна игра и вие (б.р. журналистите) сте ми казвали, че по-важно е тимът да играе хубав футбол. Не мога да схвана кое предпочитате. Най-добрият съдник са почитателите. Бих направил същото, макар загубата с 0:3. Миналия сезон загубихме от Севиля и тогава почитателите ни освиркаха и имаха право, тъй като играхме зле и Севиля заслужаваше да завоюва. Днес обаче играчите получиха овации след мача, тъй като ги заслужаваха с играта си. Затова ще продължим да опитваме ", съобщи Моуриньо.

" Знаете ли какъв е резултатът? 3:0. Какво значи това? 3:0 са купите, които съм спечелил в Премиър лийг спрямо 19 други мениджъри ", в този миг босът напусна конференцията, като повтаряше " Респект, почит, почит " към публицистите.
Премиър лийг 3 кръг, понеделник 27 август  Манчестър Юнайтед 0:3краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР