Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че нападателят Златан

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо съобщи, че нападателят Златан
Коментари Харесай

Моуриньо: Това е последният сезон на Златан в "Манчестър Юнайтед"

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " Жозе Моуриньо заяви, че нападателят Златан Ибрахимович ще напусне клуба в края на сегашния сезон, когато изтича и договорът му с " алените дяволи ".

" Всички сме на мнение, че това е последният сезон на Златан в " Манчестър Юнайтед ". От него обаче зависи дали ще продължи да играе, или ще приключи кариерата си ", сподели Моуриньо по адрес на шведския таран, който преди по-малко от година скъса кръстни връзки.

" Мисля, че Златан е намерил верния път в живота. Той е необикновен футболист с изключителна кариера и само тази ужасяваща травма в неправилния миг му попречи да има два фантастични сезона с нас ", добави Моуриньо.

" Настоящият сезон е доста сложен за него. В момента той не е контузен, само че дали той е благополучен и подготвен да помогне на тима в този момент? Не е, само че той е толкоз почтен и има подобен шампионски дух, че би се върнал на терена, само в случай че е изцяло подготвен за това. Той работи крепко и се надявам, че ще успее да навлезе във форма, която да му разреши да доближи до равнището, на което той желае да бъде ", сподели още мениджърът на " Юнайтед ".

36-годишният Ибрахимович дойде на " Олд Трафорд " през 2016 година Той има 53 мача за " алените дяволи ", в които има 29 гола. През сегашния сезон обаче съумя да вземе присъединяване единствено в 7 дуела.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР