Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че тези, които

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че тези, които
Коментари Харесай

Моуриньо наказва звездите си

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо разкри, че тези, които са го разочаровали най-вече при загубата с 0:1 от Уест Бромич, ще бъдат извадени от титулярния сформира и ще останат на пейката за полуфинала за ФА Къп против Тотнъм.

Португалецът добави, че ще даде късмет на други играчи още на следващия ден, когато "червените дяволи " гостуват на Борнемут в изтеглен дуел от 35-ия кръг на Премиър лийг. В тази среща играчите ще имат късмет да го убедят, че заслужават място за конфликта на "Уембли ". Според "Телеграф " част от тези, които ще платят цената за издънката против УБА, са Пол Погба, Алексис Санчес, Хуан Мата и Андер Ерера.

"Някои от футболистите, които играха против Уест Бромич, нямат място в този състав. Ако заложа на даден състезател против Борнемут и той се показа феноменално, ще играе и на полуфинала. Това не е ротация, тъй като ротация е някой, който играе против Борнемут, да обезпечи отмора на различен, който ще излезе на полуфинала. Това е опция за някои хора да играят и да се опитат да си завоюват място в състав. Имам единствено един аршин за селекция - методът, по който някой играе. Не предпочитам никого поради цената му, поради заплатата му или поради красивото му лице. Единствено съгласно представянето му ", съобщи Моуриньо.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР