Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предприе поредна стъпка, с

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предприе поредна стъпка, с
Коментари Харесай

Жозе с пореден удар по психиката на нежелан от него

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо предприе поредна стъпка, с която да подчертае какъв брой неудовлетворен е от левия бек Люк Шоу. Португалецът в никакъв случай не е спестявал рецензиите си по адрес на младия англичанин, а следващата стъпка в тази тенденция е отпращането му чартърен.

Специалния с подготвеност ще прегледа всяка допустима оферта да изпрати 22-годишния състезател като преотстъпен в различен отбор до края на сезона. В значително случаи сходен ход се явява един тип късмет за възмездие, само че английският таблоид „ Сън” твърди, че тук нещата стоят по-различно.

Юнайтед удължил контракта на Шоу още преди началото на сезона

Младият Шоу не е по никакъв начин удовлетворен от статута си на „ Олд Трафорд”, като този сезон към момента не е изиграл даже минута във Висшата лига. В същото време Моуриньо е извънредно отчаян от представянето на играча и нееднократно дотук го е подчертавал обществено. Очевидно е, че португалецът държи да изпрати Шоу допустимо най-далеч от тима.

В последно време Шоу направи няколко появи на пейката за „ алените дяволи”, само че напълно скоро Маркос Рохо ще се възвърне от травма и остарялото състояние се върне с цялостна мощ.

Жозе с варварска брадва за обичаната си жертва в Юнайтед

Шоу бе посрещнат с доста неспокойствие от почитателите на Юнайтед през 2014 година, когато клубът заплати 30 милиона паунда на Саутхемптън за него. Тази сума очевидно въобще не въздейства на Моуриньо, който избира да употребява Дейли Блинд, Матео Дармиан и даже полузащитника Ашли Йънг като леви крайни бранители.

„ Сън” също по този начин твърди, че Моуриньо не би отказал и непрекъснат произлязъл трансфер на Шоу, защото просто не има вяра, че играчът разполага с нужните качества да бъде в Юнайтед.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР