Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди, че Пол Погба

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо потвърди, че Пол Погба
Коментари Харесай

Моуриньо потвърди за капитанската лента, но отрече за конфликт с Погба

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо удостовери, че Пол Погба към този момент няма да извежда тима с капитанската лента, само че все пак отхвърли нестихващите информации, че двамата са в спор.

“Да, Погба към този момент няма да е вицекапитан на тима. Не е имало кавги, както и няма нужда да изяснявам решението си. Аз съм управител на отбора и съм в правото си да преценям кой да носи лентата”, сбит беше по тематиката португалецът преди загубата с дузпи от Дарби Каунти за Купата на Лигата.
Mourinho confirms Pogba has been REMOVED as United's second captainhttps://t.co/6vnjooYki4 pic.twitter.com/t5RHLzSqcv
— Mirror Football (@MirrorFootball) 25 септември 2018 година Погба не игра в мача, а още преди този момент се разбра, че Моуриньо му се е скарал на една от последните тренировки и го е лишил от ролята на втори капитан. В отсъствието на Антонио Валенсия, французинът три пъти от началото на сезона изведе Юнайтед с лентата, в това число в откриващия дуел от Премиър лийг против Лестър.

Последният мотив за напрежение сред международния първенец и Моуриньо стана коментар на Погба след равенството против Уулвърхамптън (1:1), когато халфът съобщи, че в домакинските си мачове тимът би трябвало да работи доста по-офанзивно.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР