Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо планира мащабна чистка в

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо планира мащабна чистка в
Коментари Харесай

Моуриньо гони има-няма цял отбор от Олд Трафорд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо възнамерява огромна чистка в тима си след края на сезона. Според британските медии осмина футболисти могат да изоставен съблекалнята, без в броя да попада оттеглящия се Майкъл Карик.

Материалът на „ Дейли Мейл” е следващият от последните дни, който алармира за тревожната конюнктура в съблекалнята на „ алените дяволи”. Макар Юнайтед ненапълно да се реваншира на почитателите си с успеха 2:0 над Брайтън в 1/4-финалите на ФА Къп, огорчението от отпадането против Севиля в Шампионската лига към момента господства посред „ Театъра на мечтите”.

Прясното оскърбление на Люк Шоу раздруса Юнайтед от вътрешната страна

Показателно за атмосферата беше 12-минутния ядосан монолог на Специалния в конференцията преди мача с Брайтън. След него – макар успеха – той беше не по-малко сериозен към всички като се изключи героя Неманя Матич.

Малко положителни вести за Жозе от лазарета в Юнайтед

Сред състава на „ алените дяволи” има премного футболисти, които могат да се усещат застрашени в друга степен. Според създаването на „ Дейли Мейл” с най-тъмни изгледи за бъдещето си са Люк Шоу – сменен на почивката против Брайтън – и други двама бранители: Матео Дармиан и Дейли Блинд. Изданието твърди, че сигурно тримата ще си търсят нови тимове през лятото.

Моуриньо рендоса свиреп своя Юнайтед

В малко по-изгодна позиция се намират хората от идната група. В нея попадат Андер Ерера, Крис Смолинг, Антони Марсиал и Хуан Мата. Те към момента не са нарочени за преследване, само че и няма кой да им подсигурява, че раздялата е изцяло изключена.

Статутът на Маруан Фелаини пък е по-специален, защото договорът му изтича и договарянията просто буксуват на едно място. Белгийският национал не е удовлетворен от препоръчаните му условия за възобновяване, като на този стадий от клуба не считат да трансформират офертата си. Така най-вероятно някогашният ас на Евертън ще си тръгне като свободен сътрудник.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР