Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отрече, че дължи на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отрече, че дължи на
Коментари Харесай

Моуриньо отхвърли обвиненията в укриване на данъци

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отхвърли, че дължи на испанските управляващи 3,3 милиона евро под формата на налози. Вчера се появи информация, че данъчните в Испания са почнали следствие против португалеца за укрити доходи за 2011 и 2012 година, когато Моу бе отпред на Реал. Специалния обаче твърди, че е платил налози в размер на 26 милиона евро в Испания, като също така досега той не е осведомен публично за това, че испанската прокуратура е подхванала каквито и да било дейности против него.

" Жозе Моуриньо досега не е получавал никакво съобщение по отношение на оповестените вести. До през днешния ден нито испанските данъчни управляващи, нито прокурорът са се свързали с Жозе Моуриньо или неговите съветници, които се грижат за тези въпроси.

Жозе Моуриньо, който живя в Испания в интервала сред юни 2010-а и май 2013 година, е платил над 26 милиона евро налози, което се равнява на 41% от получените доходи. През 2015 година той одобри преизчисленията, направени от управляващите за интервала 2011-2012 година. Тогава той подписа и съглашения с управляващите за дължимата сума за 2013 година.

От своя страна испанското държавно управление издаде документ, посредством който удостоверява, че Жозе Моуриньо е с открит данъчен статус и се е съгласил с размера на всичките си данъчни отговорности ", гласи формалното изказване, публикувано от представителите на Специалния.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР