Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отново не бе твърде

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отново не бе твърде
Коментари Харесай

Моуриньо не бе очарован от въпросите за Рашфорд и Марсиал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо още веднъж не бе прекомерно благополучен от метода на публицистите на днешната конференция преди срещата с Уест Бромич. “Червените дяволи” посрещат Албиън на “Олд Трафорд” в неделя от 18 часа, само че португалецът не остана удовлетворен от няколко въпроса, ориентирани към младите гении Маркъс Рашфорд и Антони Марсиал, които не получават задоволително игрово време, което провокира вълна от спекулации за тяхното овакантяване през лятото.
Jose Mourinho says 'there's nothing I can do' to change Anthony Martial and Marcus Rashford's lack of playing time at United. #mufc
— Samuel Luckhurst (@samuelluckhurst) April 13, 2018

“Ако бях аз, щях да попитам за какво Ромелу Лукаку или Неманя Матич играят всеки мач. Ако желаете изсъхнал отговор, то той е, че единствено 11 играчи могат да стартират мача, само че ние имаме 22. Това е футболът, няма по какъв начин да имаш единствено 11 играчи. Щеше да е ужасно, в случай че имахме единствено 11 играчи, а те в никакъв случай не се контузваха, уморяваха или ги наказваха. Това щеше да е чудесно, само че просто не е допустимо. Ако ме питате за какво Рашфорд не играе задоволително, аз бих ви дал отговор по различен метод - това е футболистът с най-вече мачове откогато съм в клуба”, а тази “престрелка” с въпроси и отговори, приключи с констатация, че огромна част от тези срещи са като запаса. “Защото аз по този начин съм решил”, бе късият отговор на Жозе.

След това към този момент той разяснява и идния съперник на отбора. “Те просто не завоюваха точки. Ние пък идваме от огромен мач и резултат (3:2 след поврат в дербито на Манчестър”, което ме накара през седмицата да се боря да накарам играчите да работят добре и крепко. Те би трябвало да знаят, че това просто не е задоволително, с цел да приключим втори. Да, нуждаем се от четири или пет точки, с цел да сме сигурни в топ 4, само че ние желаеме второто място. Изненадан съм от мястото на Уест Бромич, тъй като те имат капацитет и опит”, приключи португалецът.

Jose Mourinho Pre Match Press Conference | Man United vs WBA pic.twitter.com/O97nhWNX3g
— Utd Clips (@UtdClips) April 13, 2018
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР