Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да отдаде кой

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отказа да отдаде кой
Коментари Харесай

Моу се отнесе в типичен стил към дербито с Ливърпул

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо отхвърли да отдаде кой знае какъв брой огромно значение на идния двубой против Ливърпул в 30-ия кръг на Висшата лига. Специалния съобщи, че мачът против най-големия зложелател на „ алените дяволи” с нищо не е по-специален от идните срещи против Брайтън и Севиля.

В събота, 10-и март, двата гранда на Висшата лига ще се изправят един против различен на „ Олд Трафорд” в украшението на уикенда. Срещата стартира в 14,30 часа, като можете да я наблюдавате директно по DIEMA SPORT 2 , онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA .

Само две точки разделят Юнайтед от Ливърпул в класирането – манчестърци са втори с 62, а мърсисайдци заемат 3-ата позиция по силата на своите 60.

Мата: В Англия няма по-голям мач от Юнайтед-Ливърпул

В своята изпъстрена с титли кариера Моуриньо е водил голям брой класни отбори и надлежно е ставал част от не по-малък брой исторически съперничества. Въпреки този факт португалецът не съумя да каже дали схваща по-добре конфликтът по оста Юнайтед-Ливърпул в този момент, когато се готви за четвъртия си сходен дуел. „ Още не зная, тъй като в моето схващане всеки мач е идентичен по значение и не разбирам общото мнение, че този дуел е специфичен, че цялото съревнование е специално”, разяснява Жозе.

„ Никога не съм гледал на Милан като най-големия ми противник, нито пък на Атлетико Мадрид като врага. Никога не съм смятал Арсенал за огромен съперник.”

„ За мен това е просто огромен мач сред два исторически клуба освен в Англия, а в света въобще. Все още не смятам някой съперник за по-специален. Това е огромен мач, тъй като тук става дума за съществени тимове.”

„ Предстоят ни три мача – против Ливърпул, против Севиля и против Брайтън. Ако ме питате кой от тях е най-съществен, не мога да избера. Най-важен може би е с Ливърпул, тъй като е идващият ни мач, само че пък другите два са елиминационни борби. Не считам, че почитателите ще се радват, в случай че кажа, че против Ливърпул ни следва мача на сезона, а този против Севиля не е такъв”, добави Моуриньо.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР