Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, не иска Кристиано

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо, не иска Кристиано
Коментари Харесай

Моуриньо не иска Роналдо, а Хари Кейн

Мениджърът на " Манчестър Юнайтед " - Жозе Моуриньо, не желае Кристиано Роналдо във водения от него тим, написа вестник " Сънди Мирър ". Португалският експерт желае да притегли голмайстора на " Тотнъм " Хари Кейн, чиято цена може да се повиши до 100 милиона лири.

Моуриньо и Роналдо не са в положителни връзки от интервала им в " Реал " Мадрид, а 32-годишният притежател на " Златната топка " може да напусне испанската столица поради проблеми с данъчните управляващи.

Изпълнителният вицепрезидент на " алените дяволи " Ед Удуърд към този момент е почнал работа по връщането на Роналдо на " Олд Трафорд ", само че това не е по усета на Жозе Моуриньо. От своя страна Кристиано може да избра трансфер в " Пари Сен Жермен " или в краен случай да остане в Мадрид.

За момента " Тотнъм " не желае да се разделя с най-голямата си звезда Кейн, само че португалският експерт е подготвен да предложи всякаква сума за подписа му.

Алваро Мората от " Реал " Мадрид и Иван Перишич от " Интер " са другите трансферните цели на 20-кратните първенци на Англия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР