Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо коментира решението на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо коментира решението на
Коментари Харесай

Моуриньо: Ще покажем на господин Венгер уважението, което заслужава

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо разяснява решението на Арсен Венгер, да напусне Арсенал след края на сезона.

Ето какво сподели Специалния:

" Ако той е благополучен, и аз съм благополучен. Ако той е печален, и аз съм печален. Винаги искам най-хубавото на моите противници. Ако той е благополучен от това решение и гледа напред към идващото предизвикателство в кариерата и живота си, аз също съм благополучен.

Сигурен съм, че ние като клуб, изключително като се има поради, че господин Венгер и Арсенал дълги години бяха най-големият противник на Манчестър Юнайтед в ерата на сър Алекс, ще покажем на господин Венгер уважението, което заслужава.

Не знаете по какъв метод ние демонстрираме почитание един към различен, даже когато от време на време наподобява, че такова почитание липсва. Същото е и с играчите, които получават червени картони за нападателни влизания или обиди към собствен противник. В края се оказва, че може би по-голямо почитание един към различен демонстрират тези, които са имали проблеми между тях. Това е конфликт на сили, на качества, на упоритости. Но ние сме в един бизнес, тъй че хората се почитат между тях и почитат кариерите си. Няма какво да скърбя. Случва се. Това, което има значение за мен, е уважението, което имам към личността, професионалиста и неговата кариера.

Знам какво значи да си спечелил три трофеи в Премиър лийг и седем Купи на Англия. И не е единствено това, а и нещата, които той е направил в Япония и Франция, това, което е дал на Арсенал още преди купите, местенето от един стадион на различен... всички знаем какво направи. Така че, още един път - в случай че е благополучен с това решение, и аз съм благополучен. Надявам се, че той няма да се отдръпна от футбола ", разяснява Моуриньо.

 Арсен Венгер напуща Арсенал!
Официално: Арсен Венгер напуща Арсенал след края на сезона!

" Време е за смяна ", съобщи мениджърът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР