Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо изпадна в противоречие

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо изпадна в противоречие
Коментари Харесай

Моуриньо в противоречие: Юнайтед не е клуб, който ще дава много пари за трансфери

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Жозе Моуриньо изпадна в несъгласие с клубната политика до този миг. Според наставника " алените дяволи " не са от тимовете, които пилеят доста средстава за селекция, а единствено през това лято управлението даде над 100 милиона паунда за Ромелу Лукаку и Виктор Линдельоф.

 Карик безапелационен: Целта пред Юнайтед е единствено една!
Карик безапелационен: Целта пред Юнайтед е единствено една!

" Титла или нищо! "

" Казах, че желая четирима играчи, само че съм подготвен да се задоволя с трима, тъй като пазарът е доста сложен. Някои клубове си мислят, че пазарът за тях е друг. Ние не сме клуб, който е подготвен да заплати, това което някои желаят от нас. Така че аз съм подготвен да приема да вземем трима нови футболисти вместо четири.

Проблемът е, че сега имаме четирима футболисти (Златан Ибрахимович,Маркос Рохо, Люк Шоу, Ашли Йънг), които не могат да играят футбол сега. Дори не упражняват. Изглежда, че групата ни е огромна, само че не е и времето за въстановяване е дълго. Например, Маркос няма да играе до декември, тъй че съставът ни не е толкоз огромен.

 Манчестър Юнайтед победи Сити с 2:0
Лукаку наказа Сити още преди началото на сезона (ВИДЕО)

Срещата бе част от предсезонното турне на двата тима

Трансферните суми не ме изненадват. Доста клубове са мощни финансово, което им разрешава да отхвърлят и да споделят: " платете ни толкоз или не продаваме ". Предполагам, че Сити биха желали да платят 25 милиона за Кайл, само че те са били осведомени, че цената е такава. Свикнал съм да се дават огромни суми за огромни играчи. Има разлика сред положителни футболисти и огромни футболисти. Сега сумите са ненормални за естествени играчи ", разяснява Специалния.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР