Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо говори след победата с

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо говори след победата с
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо: Не научих нищо ново от мача с Реал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо приказва след успеха с 2:1 над Реал (Мадрид) в Съединени американски щати.

" Този мач не трансформира нищо. Моите футболисти бяха невероятни през цялата предсезонна подготовка, тъй като знаеха, че ще играем против положителни тимове.

Хора като Ерера, Баий, Мата и Дармиан бяха феноменални. Те играха съвсем от самото начало във всеки мач. Така че дали днешният дуел щеше да приключи с победа с 2:1, с тъждество или със загуба, нямаше да промени всичко.

Тези играчи са невероятни експерти, които дават всичко за клуба и неговия авторитет. Аз не научих нищо ново. Знам какво съставляват Ерера, Мата и Санчес. Знам, че децата са прекомерно млади и имат потребност от време, с цел да пораснат.

Мислех, че няма да издържим, само че момчетата дадоха всичко от себе си и се бориха за добър резултат. Но в тактическо отношение това не значи нищо. Опитахме се да се организираме допустимо най-добре в отбрана.

Ако играеш против Реал (Мадрид) в Шампионската лига, резултатът е значим, само че не и през днешния ден ", съобщи Моуриньо.

 Манчестър Юнайтед надделя Реал (Мадрид) в Съединени американски щати
Манчестър Юнайтед надделя Реал (Мадрид) в Съединени американски щати

" Червените дяволи " победиха " белите " с 2:1
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР