Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде своите прогнози за

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде своите прогнози за
Коментари Харесай

Моуриньо даде прогнозата си за Световното

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо даде своите прогнози за мачовете от груповата фаза на Мондиал 2018, който стартира на 14 юни в Русия. Специалния смята, че Аржентина и Нигерия ще продължат напред от Група D, а домакините от Русия ще заемат второто място в Група А.

"В Група D първо място ще заеме Лионел Меси и Аржентина. Второто място... Много комплициран избор, само че мисля, че това ще бъде Нигерия ", сподели Моуриньо пред RT.

"Мисля, че Русия ще преодолее Група А, заемайки второ място. Решаващ мач за това ще бъде срещата сред домакините и Египет. Първото място в групата ще бъде за Уругвай ", добави португалецът.

Според Моуриньо Испания ще завоюва Група В, а на второ място ще остане неговата татковина Португалия. Франция ще победи "без проблем " в Група С, а Австралия ще завоюва борбата за втората позиция. Бразилия и Швейцария ще продължат от Група Е, а Германия и Мексико ще излязат от Група F.

В Група G Англия ще оглави класирането, следвана от Белгия. Интересна е прогнозата на Моу за Група Н, която съгласно него ще бъде извоювана от Сенегал, а на второ място ще приключи Полша.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР