Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо беше доста разочарован събеседник

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо беше доста разочарован събеседник
Коментари Харесай

Жозе: Вярвам в себе си, последната ми титла не е от преди 20 години

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо беше много отчаян събеседник след загубата с 0:1 от Уест Бромич във Висшата лига, която узакони шампионската купа за градския противник Манчестър Сити. Португалецът честити триумфа на „ гражданите”, до момента в който засипа с упреци своите футболисти.

Ман Сити е първенец! Уест Бром шокира Юнайтед!

Въпреки отрицателния резултат против „ дроздовете” Специалния изрази непоклатима убеденост, че с общи старания от всички неговата работа ще донесе търсените резултати.

„ Ние просто сме майстори в усложняването на нещата. Днес всичко се случваше по сложния начин”, разяснява Моуриньо. „ Не искахме и не играхме опростено. Всичко се случваше постепенно, постоянно имаше още едно допиране, още един финт или превръщане. Нямаше отмереност в дейностите ни. Не заслужавахме да загубим, само че пък им дадохме късмет да завоюват мача.”

„ Спечелил съм 8 трофеи в кариерата си и не съм летял в облаците, задето в предишния кръг победихме Манчестър Сити. Видях доста хора, които витаеха в небесата поради тази победа. Можете да видите ясно разликата в държанието на моите играчи в оня мач и в днешния. Заслужавахме да бъдем осъдени, само че загубата бе прекомерна.”

„ Титлата на Сити? Аз самият съм печелил трофеи и не бих се радвал, в случай че някой приказва, че купата е извоювана, тъй като еди-кой си е изгубил мач. Сити завоюва трофея, тъй като има повече точки от всеки различен, по тази причина не говорете, че Сити е станал първенец, тъй като Юнайтед не е победил през днешния ден. Това не е заслужено по отношение на тях.”

„ Вярвам в моята работа. Осем трофеи. Три от тях във Висшата лига. Последната не беше от преди 20 години, а пристигна единствено преди 3. Знам по какъв начин да спечелвам. Вярвам в себе си. Титли не се печелят с своенравие. Нужно е неизменност на всяко равнище”, добави Моуриньо.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР