Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че иска

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че иска
Коментари Харесай

Тен Хаг: Всеки в Ман Юнайтед трябва да бъде с манталитет на победител

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че желае да построи просвета на спечелили в клуба. “Червените дяволи ” към този момент завоюваха един трофей този сезон, откакто победиха в Купата на Лигата. Тимът е на край във ФА Къп и води борба за място в топ 4.

“Манчестър Юнайтед, като водещ тим, би трябвало да се бори за победа във всеки шампионат, в който взе участие. Ние това вършим. Това културата, която желаеме да изградим. В мисленето на всеки състезател и чиновник, който работи за клуба ”, съобщи Тен Хаг.

Тен Хаг разкри, че Алехандро Гарначо на следващия ден ще възобнови тренировки с тима. Наставникът засипа с похвали Бруно Фернандеш, който игра целия мач против Тотнъм, макар че не беше възобновен на 100%. “Много похвали за Бруно. Той направи всичко допустимо да се възвърне. Той е образец за това, че би трябвало да страдаш и да се жертваш, в случай че искаш да играеш на високо равнище, когато искаш да постигнеш нещо. Отново той сподели какъв брой добър капитан е, по какъв начин поема отговорност. Въпреки че не беше на 100%, той си свърши работата ”, показа мениджърът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР