Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че е

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг заяви, че е
Коментари Харесай

Тен Хаг не е оптимист за място в Шампионската лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг съобщи, че е реалист и знае, че място в Шампионската лига през идващия сезон ще бъде мъчно постижимо за клуба, който е на 11 точки от четвъртото място в класирането и има огромен брой контузени играчи.

" Червените дяволи ", които са шести във Висшата лига, само че имат два мача по-малко от четвъртия Астън Вила, ще се опитат да понижат разликата до осем точки, когато излизат против Челси по-късно довечера. Тотнъм е на пето място, а Юнайтед действително би трябвало да завоюва всички мачове до края на сезона, с цел да си обезпечи място в елитния европейски клубен шампионат.

" Знам, че ще бъде доста мъчно, тъй като не сме в добра позиция. Но желаеме да спечелим всеки мач, това е стандарт, който следваме в клуба. Трябва да наваксваме. Но също по този начин знам, че имаме доста проблеми, по тази причина подобавам реалистично ", сподели Тен Хаг.

" В тази битка за място в топ 4, която е толкоз конкурентна и тимовете са доста близки като показване един с различен, имате потребност играчите да са разполагаем, с цел да постигнете серия от положителни резултати ", добави мениджърът на Манчестър Юнайтед.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР