Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пръв път

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пръв път
Коментари Харесай

Тен Хаг за пръв път коментира обстойно ситуацията с Роналдо: Исках да остане, но нямаше връщане назад след интервюто

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг за пръв път приказва по-подробно за една от най-напрегнатите обстановки откогато е отпред на клуба, а точно скандалното изявление на Кристиано Роналдо и последвалото освобождение на играча. 
 Роналдо още веднъж клони към пейката Роналдо още веднъж клони към пейката
Португалската звезда бе съществена тематика на разискване и концентрира вниманието върху себе си съвсем от самото начало от идването на Тен Хаг през лятото, откакто първо не се появи на лятната подготовка, а след това на няколко пъти се забърка в противоречиви моменти с отводи да се появи на терена от скамейката, което пък докара до изваждането му от отбора. Самият Тен Хаг обаче е убеден, че е бил почтен с Роналдо и в този момент към този момент желае да продължи напред. 
 Йозил отбрани Роналдо: Наистина не разбирам от кое място идва тази негативност Йозил отбрани Роналдо: Наистина не разбирам от кое място идва тази негативност
" Исках той да остане от първия миг. През лятото организирахме един диалог, в който той ми сподели " след седмица ще кажа дали желая да остана ". След това пристигна и съобщи " желая да остана ". Никога по-късно не е казвал друго. Харесвам да работа с играчи то международна класа, тъй като те могат да трансформират нещата и да постигнете задачите си. Но ние по този начин и не успяхме да се окажем на една страница. Вярно е, че не е имало трансферен прозорец, само че той въпреки всичко не пристигна при мен и да ми каже, че желае да напусне. 

След това, което се случи, нямаше по какъв начин клубът да го одобри. Той знаеше, че ще има последици. Не съм гледал цялото изявление, единствено част от него. След това даже нямаше потребност да обсъждаме с Ричард Арнолд и Джон Мърто. Беше ясно. Ако един клуб желае да е сполучлив, то всички, които взимат решения, би трябвало да гледат в една посока. Не желая повече да мисля за това, да прахосвам сила, избирам да виждам в бъдещето, " изясни Тен Хаг.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР