Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пореден път

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг за пореден път
Коментари Харесай

Тен Хаг призна, че иска нов нападател и обясни какво очаква

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг за следващ път удостовери, че “червените дяволи ” ще търсят подобаващи попълнения в атакуващ проект, само че и съобщи, че ще би трябвало да се съобрази с критериите на клуба. 
 Ман Юнайтед с нови притежатели до края на март, това ще се отрази на зимните прехвърляния Ман Юнайтед с нови притежатели до края на март, това ще се отрази на зимните прехвърляния
В последните дни медиите в Англия са безапелационни, че на “Олд Трафорд ” са склонни да притеглят единствено футболисти чартърен, защото през лятото трансферният бюджет бе надхвърлен и бяха изхарчени към 240 милиона евро. Освен това клубът е разгласен за продажда от притежателите семейство Глейзър и те не желаят да влагат спомагателни средства, откакто има възможност скоро да не са част от " алените дяволи ". 

“Смятам, че имаме тим и играчи, които дават отговор на критериите ни. Но с всички идни мачове и тежката конкуренция във всички съревнования, а ние желаеме да бъдем във всички тях и да печелим титли, имаме потребност от нови играчи в офанзива. Имаме потребност от численост, само че също по този начин имаме потребност от положителни играчи, освен от численост, а от качество. Нуждаем се от конкуренция и разнообразни тактически избори. Търсим верният състезател за нашия тим и той би трябвало да дава отговор на избрани финансови критерии, ” съобщи нидерландецът.

Специалистът добави, че се надява играчите, които се появяват от скамейката, да могат да оказват повече въздействие върху дуелите на отбора. Младата вяра на отбора Алехандро Гарначо още веднъж направи положително усещане във вторник, когато се появи от скамейката и се показа на равнище при успеха над Бърнли. Аарън Уан-Бисака пък получи първия си старт от началото на сезона и изигра цялостни 90 минути за сезона.

“В атакуващ проект се нуждаем от играчи, които да могат да се появят от скамейката и да могат да оказват въздействие върху дуелите, без значение дали се нуждаем от попадение или от някои, които да направи вярното нещо, когато водим или пък вършим контраофанзива. Уан-Бисака пропусна цялата първа част от сезона, защото беше или контузен, или болен. Смятам, че бе добре за него, че се завърна. Той бе в Испания на подготвителни лагер, а в този момент изигра два мача и се показа добре, тъй че съм удовлетворен от него. Имаме потребност от конкуренция, ” изясни Тен Хаг.

Утре Манчестър Юнайтед гостува на Уулвърхамптън от 14:30 в мач от 18-ия кръг на Премиър лийг.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР