Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва в качествата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва в качествата
Коментари Харесай

Тен Хаг: В Манчестър Юнайтед се гради нещо хубаво

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг има вяра в качествата на своя тим и не се тормози преди дербито с Манчестър Сити. През есента отборът му загуби тежко с 3:6 от “гражданите ”, а в този момент в събота следва нов конфликт с първенците. Ето какво сподели нидерландецът на своята конференция през днешния ден.

За загубата с 3:6 през есента 
Това проваляне тогава беше сериозен удар по нас. Можем да намерим аргументите за случилото се, само че това към този момент не е забавно. Важното е да предприемаш нужните дейности и това да дава резултат, а ти като треньор би трябвало да взимаш нужните решения. Нужна ти е ясна визия, философия и ясна концепция в каква посока искаш да се движиш и къде да стигнеш. Това е нашият развой на развиване и мисля, че го вършим.

Какво би означавала възможна победа 
Сезонът е по средата си и има доста време до края. Намираме се в стадий от акцията, в който би трябвало по този начин да се позиционираш, че да имаш шансове да преследваш титли в края. Просто се фокусираш мач за мач и не гледаш толкоз напред.

Добрата форма на тима 
Трябва на самия терен да потвърдим, че се развиваме като тим. Предишната ни среща със Сити не протече хубаво, поради което в този момент би трябвало да се оправим по-добре. Всичко това обаче не става от през днешния ден за на следващия ден, а е дълъг развой. През миналите месеци ние прогресирахме. Предстои ни да се надигнем против по-класни сформира и нямаме самообладание за това. Едно от значимите неща е по какъв начин ще подходиш душевен към това. Трябва да играем с религия в силите си. Футболистите усещат, че тук се гради нещо хубаво и всички желаеме да бъдем част от него.
 Манчестър Юн закъсня да записва Вегхорст за дербито Манчестър Юн закъсня да записва Вегхорст за дербито
Издънката на Манчестър Сити против Саутхамптън 
Това проваляне не трансформира нищо. Видяхме какво се случи със Сити, само че ние би трябвало да гледаме себе си. Зависи от нас дали ще изиграем най-силния си мач. Съперникът постоянно има значима роля в шампионата. Ние сме длъжни да действаме като спечелили и без никаква доверчивост.

Каземиро 
Той е доста значим за нас, той е като цимент сред два камъка. Каземиро има опция да издигне един тим до равнището на топ тим. Не са доста състезателите в света, които разполагат с качества като неговите. Той прави разликата.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР