Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че отборът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг вярва, че отборът
Коментари Харесай

Тен Хаг: Можем да излезем от кризата само, ако сме сплотени

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг има вяра, че тимът би трябвало да остане единен след загубата си от Нюкасъл Юнайтед на осминафиналите за Купата на Лигата в Англия, съобщи " Ройтерс ". 

" Това е единственият метод - да останем дружно ", сподели нидерландският треньор, който е под огромно напрежение след един от най-лошите стартове на сезона за " алените дяволи ".

" Но би трябвало да бъдем дисциплинирани и да бадем дружно. Всеки би трябвало да носи отговорност и да спомага ", сподели още Тен Хаг.

Еди Хауи от Нюкасъл си отмъсти за загубата във финала на шампионата от Манчестър Юнайтед през предишния сезон. " Свраките " направиха по този начин, че почитателите на домакините да освиркват играчите на Юнайтед.

" Уверени сте, когато постигате точните резултати. Това е допустимо единствено, в случай че спазвате разпоредбите, правилата и печелите борбите. Най-вече обаче би трябвало да сме тим ", сподели Тен Хаг.

Манчестър Юнайтед загуби пет от първите си 10 домашен мача през сезона във всички шампионати за първи път от 1930-31.

Отборът е на осмо място в класирането на Висшата лига, откакто още веднъж загуби пет от десетте си първи срещи, което не се беше случвало в историята.

Попитан дали играчите на Манчестър Юнайтед имат нужния темперамент, с цел да преминат през този сложен интервал, той отговори:

" Аз съм убеден, че играчите ще се изправят и ще останат задружни. Аз съм виновен за това. "

Загубата от Нюкасъл в сряда пристигна след провалянето в градското дерби от Манчестър Сити със същия резултат - 0:3.

" Не зависи от мениджъра да стимулира играчите, те би трябвало да се стимулират сами ", съобщи някогашният капитан на Юнайтед Рой Кийн пред Sky Sports. "

Трябва да са на върха на опциите си във всеки мач и фактът, че Тен Хаг приказва за това след мачовете е мощно притеснителен ", сподели още някогашният халф.

" Дори и това, че приказваме по какъв начин Манчестър Юнайтед би трябвало да приключи четвърти, демонстрира какъв брой са паднали стандартите в груба през последните няколко години на и отвън терена ", сподели той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР