Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг все още не

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг все още не
Коментари Харесай

Тен Хаг: Марсиал е важен, но чуплив

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг към момента не желае да рискува с стартирането на Антони Марсиал като титуляр. Французинът към този момент е изцяло здрав, само че към този момент нидерландския експерт избира да го употребява като запаса. Той се появи от пейката в дуела с Брентфорд (1:0).

" Имах Марсиал разполагаем, само че не считам, че е в оптимална форма. Освен това се пробвам да съм внимателен с него. Виждайки какво се случва с него в последните години тук, би трябвало деликатно да планираме по какъв начин да се завърне пълноценно в игра. Той си остава много трошлив във физическо отношение. Не желая да поемам опасности, тъй като знам, че когато е на терена, той може да има огромно въздействие на играта ни ", съобщи Тен Хаг.
 Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал Тази седмица играйте в Carlsberg “Домът на почитателите ” с дербито от Премиър лийг сред Ливърпул и Арсенал
Наставникът въпреки всичко добави, че се радва, че нападателят към този момент е здрав и това му дава повече варианти в офанзива.

" Разполагаме с мното добра офанзива, имаме доста креативност, просветеност, експедитивност и единодушие. Вярвам, че можем да сътворяваме повече положения и да сме още по-опасни. Балансът ни в предни позиции е добър, само че е нужно да имаме повече мачове дружно. Радвам се, че Марсиал се завърна и да се надяваме да остане здрав до края на сезона, с цел да мога да го употребявам. Останалите играчи също се показват добре. Вижда се, че и без него реализираме положителни резултати ", добави нидерландецът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР