Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик Тен Хаг, възнамерява да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик Тен Хаг, възнамерява да
Коментари Харесай

Тен Хаг се чуди какво да прави с нападателите - връща низвергнат

Мениджърът на Манчестър Юнайтед – Ерик Тен Хаг, има намерение да даде късмет на Антони Марсиал да се изяви като централен нападател по време на предсезонната подготовка. Идеята на ниедрландеца е да види дали взетият от Монако преди година нападателен футболист може да се впише в неговата скица на игра, откакто Единсон Кавани напусна, а същото се чака да се случи и с Кристиано Роналдо.

Португалецът към момента не се явява на тренировките на „ алените дяволи “ заради персонални аргументи, въпреки тимът в петък да лети за турне в Тайланд и Австралия.

В резултат на това неналичията на Тен Хаг в нахлуване са доста съществени, а съгласно Goal точно Марсиал може да опитва да се впише в титулярния състав на тима при неналичието на CR7.

Изданието твърди, че Тен Хаг ще даде късмет на френския стрелец, който се върна в Манчестър през това лято, откакто прекара наем в испанския Севиля от зимата до момента.

При андалусийците Марсиал съумя да вкара единствено един гол и подаде за още един в 12 мача напролет, а 26-годишният нападател има единствено година по своя контракт с клуба от „ Олд Трафорд “. До този миг в кариерата си Марсиал има 269 мача след идването си от Княжеството през 2016-а и има 79 гола във всички съревнования, като към тях в допълнение е подал за други 50 гола.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР