Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че сблъсъкът

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг смята, че сблъсъкът
Коментари Харесай

Тен Хаг: Мачът с Барселона е достоен за финал

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг счита, че конфликтът от плейофите в Лига Европа с Барселона е заслужен за край на конкуренцията. „ Червените дяволи “ се любуват на напредък в играта след идването на нидерландеца отпред на клуба през предишното лято. Сега тимът пътува до Испания за конфликт с водача в Ла Лига – манчестърци са трети във Висшата лига, на пет точки зад водача Арсенал, само че с два мача повече от „ топчиите “. И Барселона, и Юнайтед имат богати истории в европейските клубни шампионати, с общо осем трофея от Шампионската лига посред им, в добавка към други континентални оценки.

„ Мисля, че и ние, и Барселона предпочитахме да играем този мач на финала. Очакваме с неспокойствие дуела с тях, срещата ще бъде страхотна. Надявам се всички да са здрави и за двата тима, тъй че да забележим дуел на най-високо равнище “, сподели Тен Хаг пред УЕФА в мнения, оповестени през днешния ден.

Специалистът се изрече ласкаво и за сътрудника си отпред на каталунците Шави Ернандес, казвайки, че е негов почитател от дните му като футболист на Барса. „ Като състезател се удивлявам на Шави. Барселона, методът, по който те играха с него…той бе толкоз значима част от състава, вижда се, че с философията, която носи, това е неговата Барселона. Наистина одобрявам неговия тим, атакуващият жанр на игра. Мисля, че ще бъде положително предизвикателство сред Манчестър Юнайтед и Барселона “, добави Тен Хаг.

Лисандро Мартинес и играещият чартърен Марсел Забтицер са осъдени за първия мач, само че Каземиро е на линия, защото актуалното му наказване важи единствено за мачовете на домашно равнище. Антони Марсиал и Скот Мактоминей ще пропуснат срещата, откакто не участваха в днешната подготовка.

 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР