Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, ще се

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, ще се
Коментари Харесай

Тен Хаг избра кой ще замени Де Хеа в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, ще се насочи към британския народен вратар Джордан Пикфорд, в случай че Давид Де Хеа напусне „ Олд Трафорд “ през лятото. Двете страни водят договаряния за нов контракт, като шефовете на клуба желаят испанеца да остане, макар че грешката му при гола н Уест Хем, който се оказа единствен при загубата с 0:1, още веднъж му навлече съществени рецензии.

32-годишният Де Хеа, който може да стане свободен сътрудник идващия месец, ще би трябвало да одобри доста понижение на заплатата си от 375 000 паунда на седмица, в случай че желае да остане в Юнайтед. Междувременно Тен Хаг към този момент набелязва нов вратар, в случай че испанецът в действителност напусне.

Daily Star твърди, че нидерландецът е сложил Джордан Пикфорд на едно от първите места в листата си, дружно с младия пазач на Андерлехт Барт Вербрюген. 29-годишният Пикфорд обвърза бъдещето си с Евертън до 2027-а година по-рано този сезон, откакто подписа нов контракт.

„ Карамелите “ обаче са въвлечени надълбоко в борбата за оцеляване. Мърсисайдци са единствено с две точки над зоната на изпадащите с три оставащи мача до края на сезона и се чака Пикфорд да напусне, в случай че клубът изпадне в Чемпиъншип. Но даже и Евертън да оцелее, Тен Хаг знае, че Юнайтед може да предложи на Пикфорд по-висока заплата и шанса да се състезава за огромни титли.

29-годишнят Пикфорд има 52 мача за Англия и е първи избор на Гарет Саутгейт след Световното състезание в Русия през 2018-а година. Междувременно 20-годишният Вербрюген също е наблюдаван от Тен Хаг, откакто дебютира за Андерлехт като младеж и получи първата си повиквателна за Нидерландия през месец март.

Erik ten Hag has his sights on a new no.1
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР