Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще получи солидни

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг ще получи солидни
Коментари Харесай

Тен Хаг получава сериозен бюджет за зимата

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг ще получи солидни средства от управлението на клуба за зимната селекция. Шефовете са доста удовлетворени от работата на нидерландеца от началото на сезона и ще му дадат късмет още повече да укрепи състава си, твърди " Съндей Уърлд ".

На " Олд Трафорд " са спокойни за финансите си, защото към този момент чакат раздялата с Кристиано Роналдо, която ще освободи сериозна сума в бюджета. Португалецът до неотдавна бе спряган за трансфер още през януари, само че даже и това да не се случи, той сигурно ще си тръгне през лятото, когато договорът му изтече.

Междувременно Тен Хаг към този момент е набелязал няколко играчи за зимната селекция и ще има опция да притегли най-малко един от тях. Сред желанието от нидерландеца футболисти са Коди Гакпо от ПСВ Айндховен, Жоао Феликс от Атлетико Мадрид, Едсон Алварес от Аякс и Деклан Райс от Уест Хам.

Ако позитивното развиване на " алените дяволи " продължи и напролет и тимът приключи в топ 4, Тен Хаг ще получи даже още по-сериозен бюджет за лятната селекция, която се чака да бъде още по-сериозна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР