Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри причините за

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри причините за
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг разкри причините за кошмарното начало на сезона във Висшата лига

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг разкри аргументите за слабото начало на сезона на тима в британското футболно състезание. " Червените " дяволи " изгубиха първите си два мача от акцията във Висшата лига от Брайтън и Брентфорд и заемат предпоследното място в класирането, а довечера одобряват на " Олд Трафорд " вицешампиона Ливърпул, който също е без триумф след две равенства до момента.

" Направихме добра предсезонна подготовка, само че след това нашият номер 9 (Антони) Марсиал се контузи, а (Кристиано) Роналдо не беше подготвен. Липсваше ни и нужния отбранителен халф. В първия мач като титуляри започнаха двама централни бранители, които не бяха играли дружно, а също по този начин и вратарят ни не направи добър дуел. Затова - аргументи има, само че ние ще ги изправим. Резултатите ни ще се подобрят. Показахме, че можем в подготовката ", съобщи Тен Хаг за " Мирър ".

След унизителното проваляне от Бренфорд с 0:4 на 13 август експертът направи наказателна подготовка на футболистите с тичане от към 14 километра.

" Взех решението още по време на мача, когато видях представянето на играчите. Това не е стандартът за Манчестър Юнайтед, нито пък моят стандарт. Трябва да променим нещата. Всички би трябвало да схванат какво се изисква, с цел да носиш тази фланелка и да го одобряват. Надявам се футболистите да са ядосани, само че ядосани на себе си и на съотборниците си, че не вършат нужното. Когато те схванат, че не дават задоволително за тима, трансформират отношението си, нещата ще потръгнат. Всеки управител има условия и това е обикновено. Задължението на играчите е да ги съблюдават, да се борят и да дават 100 % за тима ", като още експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР