Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че Джейдън

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг разкри, че Джейдън
Коментари Харесай

Буря в Манчестър Юнайтед, Санчо обвини Тен Хаг в лъжа

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг разкри, че Джейдън Санчо е изнемощял от групата за гостуването на Арсенал заради неприятно показване на тренировките.

Английското крило не пътува до северен Лондон за мача, където Юнайтед позволи два късни гола и загуби с 1:3 на стадион " Емирейтс ".
 Арсенал - Манчестър Юнайтед 3:1 в мач от Висшата лига
Спектакъл в Лондон: Арсенал попари Манчестър Юнайтед в последните секунди

Вижте детайлности

23-годишният Санчо преди този момент влизаше от пейката в първите три мача от Висшата лига за новия сезон. Но Тен Хаг упрекна нападателя, че не е достигнал нужното равнище, с цел да бъде част от тима му за мача против " артилеристите ".

" Джейдън не е в групата поради представянето му на тренировките ", сподели нидерландецът след провалянето. " Трябва да показваш равнище всеки ден в Манчестър Юнайтед. Така че за този мач той не беше определен. "
 Манчестър Юнайтед прати Мейсън Грийнууд чартърен в Хетафе
Манчестър Юнайтед прати Мейсън Грийнууд чартърен в Хетафе

Футболистът ще си " чисти " главата в Испания

Самият Санчо не е склонен с изказванието на треньора и смята себе си за " изкупителна жертва ". 23-годишният състезател отговори с обява в обществените мрежи.

" Моля, не вярвайте на всичко, което четете! Няма да разреша на хората да споделят неща, които са изцяло погрешни. Държах се на подготовка доста добре тази седмица ", написа Санчо.

" Вярвам, че има други аргументи за това решение на треньора, в които няма да встъпвам. Дълго време бях изкупителна жертва, което не е почтено. Всичко, което желая да върша, е да играя футбол с усмивка на лицето и способствам за моя тим. "

Санчо, който изигра 58 мача в лигата, откогато се причисли към Юнайтед през 2021 година, сподели, че почита всички решения, взети от треньорския щаб.
 Манчестър Юнайтед се интересува от бранител на Тотнъм
Манчестър Юнайтед се интересува от бранител на Тотнъм

Бившият футболист на Реал Мадрид и сегашен национал на Испания играе при " шпорите " от 2020 година

" Играя с фантастични играчи и съм признателен за това. Ще продължа да се боря за тази емблема, без значение от всичко ", сподели още играчът.

Санчо демонстрира неуверени изяви, откогато се реалокира на Олд Трафорд от Борусия Дортмунд през 2021 година Той вкара девет гола в лигата и направи единствено шест асистенции в своите 58 изяви за " алените дяволи " и в този момент ще би трябвало да се потвърди на Тен Хаг, с цел да се върне в състава за гостуването на Брайтън след паузата за националните тимове.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР