Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че звездата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг призна, че звездата
Коментари Харесай

Тен Хаг: Роналдо е разочарован, че не играе, но е щастлив в Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг призна, че звездата на отбора Кристиано Роналдо е отчаян, когато не играе, само че отхвърли слуховете, че нападателят може да бъде продаден.

Роналдо остана неизползвана запаса при тежкото проваляне в неделното дерби от градския противник Манчестър Сити с 3:6, като Тен Хаг изясни след мача, че не е пуснал петкратния притежател на „ Златната топка “ „ от почитание към него и кариерата му ”.

Португалският нападател изиска да напусне Юнайтед през лятото и спекулациите за бъдещето му се ускориха, защото Роналдо изпадна от тиулярния състав и в последните дни в англия писаха, че Тен Хаг е подготвен да го пусне през януари. Сега обаче нидерландецът настоя, че Роналдо е в положително въодушевление и няма да напуща.

„ Не виждам да е трагичен. Той е благополучен, тренира добре и се любува. Няма нищо общо с бъдещето, какво се случва през януари или идната година “, сподели Тен Хаг на конференцията си преди гостуването на Омония Никозия в Лига Европа за решението си да задържи Роналдо по-често като запаса.

„ Той не е удовлетворен, че не игра в неделя, не ме разбирайте неправилно, само че въпросът беше за настроението му по време на тренировките, където е благополучен. Разбира се, той желае да играе и е сърдит, когато не се случва “, добави Тен Хаг.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР