Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Кристиано

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг потвърди, че Кристиано
Коментари Харесай

Тен Хаг за поведението на Роналдо: Казах, че ще има последствия

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг удостовери, че Кристиано Роналдо е отказал да влезе като промяна по време на дуела против Тотнъм в сряда. Наставникът загатна, че не е удовлетворен от държанието на португалеца, който напусна терена малко преди края на мача, и това е повода той да не тренира с тима.

“Ако питате какво сме говорили, това е сред Кристиано и мен. Изявлението е ясно. Той остава главен състезател за нас. Аз съм мениджърът, аз съм виновен за културата тук. Трябва да слагам стандарти и полезности и да виждам за спазването им ”, съобщи Тен Хаг.

“След Райо Валекано му споделих, че това е недопустимо, освен за него, само че за всеки. Това е вторият път, има последици. Той ще пропусне утрешния мач. Това е загуба за тима, само че е значимо за държанието и манталитета на групата. Сега би трябвало да концентрираме върху Челси ”, добави той. През лятото против Райо Валекано в първата контрола, в която игра, Кристиано още веднъж напусна стадиона преди края на мача и Тен Хаг остана неудовлетворен от държанието му.

Попитан дали Роналдо е отказал да влезе против Тотнъм, експертът отговор: “Да ”. Нидерландецът изясни, че Кристиано е пратен да тренира надалеч от първия тим, с цел да: “има време за размисъл ”. “В началото на сезона споделих, че идващия път ще има последици. Футболът е екипен спорт и би трябвало да спазваш избрани стандарти ”, добави той.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР