Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг планира нова сериозна

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг планира нова сериозна
Коментари Харесай

Тен Хаг губи търпение към Санчо и готов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг възнамерява нова сериозна чистка в своя отбор през идното лято като последваща фаза от своя план в отбора. Вчера “червените дяволи ” изгубиха от Нюкасъл с 2:0 и се свлякоха до четвъртото място в класирането.

“Трябваше да покажем същата пристрастеност, предпочитание и увереност като съперника ни през днешния ден, само че не го направихме и бяхме осъдени за това, ” изрази разочарованието си след дуела нидерландецът.

Тези вечер Тотнъм ще играе с Евертън и даже при тъждество ще успее също да се изкачи над 20-кратните първенци.
 Холанд и Де Бройне в непрекъсната борба за най-добре заплатен състезател в Премиър лийг, Санчо изненадващо в петицата Холанд и Де Бройне в непрекъсната борба за най-добре заплатен състезател в Премиър лийг, Санчо изненадващо в петицата
Алекс Телеш, Хари Магуайър, Брандън Уилямс, Дийн Хендерсън и Антъни Марсиал са посочени от месеци като съвсем сигурни напускащи, само че в този момент Джейдън Санчо също е подложен в тази категория. Местното издание “Манчестър Ивнинг Нюс ” осведоми, че Тен Хаг последователно стартира от ден на ден да губи самообладание към крилото и непрекъснатите му проблеми. Бившият ментор на Аякс даже изготви специфична самостоятелна стратегия и през декември Санчо бе пратен да тренира самостоятелно в Нидерландия, само че това сякаш не докара до упования резултат.

Тен Хаг към този момент възнамерява според от развиването на трансферния прозорец да се раздели с Джейдън Санчо. Високата заплата на играча обаче би била сериозна спънка за непрекъснат трансфер, като сега наподобява доста по-вероятно той да бъде даден чартърен. От “Олд Трафорд ” към този момент даже били се свързали с някогашния отбор на играча Борусия Дортмунд със питане дали биха желали да вземат назад футболиста за един сезон.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР