Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, отново се

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, отново се
Коментари Харесай

Тен Хаг отново се оплака от градика на Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, още веднъж се оплака, че тимът му има най-лошия график за оставащата част от сезон 2022/2023. По-рано през април той разяснява прекомерната натовареност на “червените дяволи ” на домашна сцена към борбите със Севиля в 1/4-финалите на Лига Европа.

„ Имаме най-лошия график в Премиър лийг. Това няма да се промени и би трябвало да го приемем. Не можем да използваме това като опрощение. Този път имаме повече от задоволително време за възобновяване, тъй че нашите играчи би трябвало да са подготвени. Те не бяха подготвени за мача с Тотнъм “, сподели Тен Хаг, представен от Sky Sports.

Манчестър Юнайтед позволи фрапантна неточност против Тотнъм и пропиля задатък от два гола в мача си от 33-ия кръг на Премиър лийг. Сега до края на сезона “червените дяволи ” би трябвало да изиграят с Астън Вила, Брайтън, Уест Хям, Уулвърхемптън, Борнмът, Челси и Фулъм в Премиър лийг, в които да завоюват нужните точки, с цел да се класират в Шампионската лига, в който пропуснаха присъединяване през последната акция.

Междувременно момчетата на Ерик загар Хаг би трябвало да изиграят и край в шампионата за ФА Къп, където за трофея ще спорят с градския противник Манчестър Сити.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР