Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, остана доволен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, остана доволен
Коментари Харесай

Тен Хаг намери слабости в играта на Ман Юнайтед дори и след 3:0 срещу Нотингам

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, остана удовлетворен след успеха с 3:0 като посетител на Нотингам Форест в първа среща от полуфиналите в Карабао Къп, само че макар изразителния резултат откри недостатъци в представянето на тима.

„ Доволен съм от това, че контролирахме мача в продължение на всичките 90 минути. Имаше един епизод, който можеше да обърне хода на дуела и в това отношение би трябвало още да работим, само че като цяло всичко беше под наш надзор. Съперникът ни изненада със промяната на тактиката си, а не биваше. Именно в това би трябвало да се подобрим, в случай че желаеме да се изкачим на върха. Такива обстановки са неприемливи “, съобщи Тен Хаг след срещата.

„ Едва не позволихме на Нотингам да се върне в мача, и то след толкоз мощно начало от наша страна. През второто полувреме действахме по-компактно и в точния момент парирахме всички опити на противника да заплаши вратата ни. В реванша би трябвало да създадем същото. Ще се подготвим и ще изработим проект. Важното е футболистите да запазят концентрацията си “, продължи нидерландецът.

Той не пропусна да означи следващия мощен мач на Маркъс Рашфорд. Нападателят на „ алените дяволи “ има общо 18 гола от началото на сезона и 10 в 10 дуела след Световното състезание.

„ Никой не може да спре Рашфорд да вкара, когато е в въодушевление и с вярната настройка. Надявам се да остане съсредоточен и да продължи с положителната форма. Отборът доста му оказва помощ, тъй като съумяваме да създадем значими подавания, когато Маркъс се е освободил “, показа Тен Хаг.

„ Много значимо беше, че Вут Вегхорст означи първия си гол като състезател на Манчестър Юнайтед, тъй като за един нападател са значими попаданията, посредством тях идва и самочувствието. Вегхорст пресира по впечатляващ метод, само че задачата на един централен нападател е да вкарва голове, а пресата е задача, която му е сложена “, сподели във връзка с своя съотборник мениджърът на Ман Юнайтед.

Here's the manager's take on tonight's game
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР