Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи предстоящия мач

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг определи предстоящия мач
Коментари Харесай

Тен Хаг определи най-важния приоритет на Манчестър Юнайтед и каза дали Рашфорд ще е готов за утре

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг дефинира идния мач против Борнемут като най-важния и още веднъж акцентира, че неговият метод е дуелите да се взимат поредно, като идващият постоянно е главен приоритет. “Червените дяволи ” изостават на три точки от Нюкасъл и имат преднина пред Ливърпул от една, само че мърсисайдци имат и мач повече. Утрешният съперник Борнемут пък към този момент си подсигурява мястото в Премиър лийг и през слевдащата акция, като заема 14-о място с 39 точки.
 В Ман Юнайтед подготвени да удвоят заплатата на състезател без нито един мач за клуба В Ман Юнайтед подготвени да удвоят заплатата на състезател без нито един мач за клуба
“Най-важно е да влезем в Шампионската лига. Фокусът е напълно към мача с Борнемут и би трябвало да го спечелим, с цел да се класираме. След това ще мислим за идните дуели, само че този е най-съществен в този момент. Борнемут е приказен клуб, към този момент си осигуриха мястото в Премиър лийг и следващата година, което е голямо достижение. Можете ясно да видите метода, по който те играят, ” съобщи Тен Хаг.
 Катарският шейх към този момент намерено подозира семейство Глейзър, че не желае да продава Манчестър Юнайтед Катарският шейх към този момент намерено подозира семейство Глейзър, че не желае да продава Манчестър Юнайтед
След това нидерландският експерт удостовери, че Рафаел Вара, който се завърна преди седмица на терена след травма, е подготвен за утрешния конфликт, както и Скот Мактоминей, само че Маркъс Рашфорд е под въпрос, защото тази заран е уведомил щаба, че е болен.

“Раши тренира добре през цялата седмица, само че тази заран заяви, че е болен. Трябва да забележим по какъв начин ще протече възобновяване му денем и по какъв начин ще се усеща на следващия ден, ” изясни обстановката с играчите си менджърът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР