Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не определи дата

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не определи дата
Коментари Харесай

Тен Хаг за Санчо: Искам да се върне, но не е готов

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не дефинира дата за завръщането на Джейсън Санчо в първия тим, само че съобщи, че няма да прави взаимни отстъпки с физическото и психическото възобновяване на крилото, макар проблемите на отбора му в офанзива. 22-годишният Санчо към момента не може да влезе във върхова форма, откакто се причисли към Манчестър Юнайтед от Борусия Дортмунд през юли 2021. 

Той не е играл от 22-ри октомври и неговото неявяване, както и напускането на Кристиано Роналдо оставиха Юнайтед с по-малко разновидности в нахлуване. Тен Хаг съобщи предишния месец, че Санчо " не е в вярното физическо и психическо положение ". Той пропусна лагера на тима в Испания по време на Световното състезание в Катар и бе пратен да тренира по самостоятелна стратегия за тренировки в Нидерландия. През тази седмица той се завърна въз основата на отбора, само че продължава да тренира настрана от главната група. 
 Тен Хаг: Санчо не е в положително положение Тен Хаг: Санчо не е в положително положение
" Футболистите не са роботи. Никой не е идентичен с останалите и има потребност от самостоятелен метод. Смятаме дружно с Джейдън, че това беше най-хубавият избор. Той върви в провилната посока ", счита мениджърът. " Бих желал Джейдън да се върне, колкото се може по-скоро, само че има някои процеси, които не можеш да насилваш. Трябва да бъда толерантен, макар че нямаме доста благоприятни условия в офанзива ", добави Тен Хаг. " В момента той не е подготвен. Физиката е обвързвана и с душeвността и имам вяра, че той прогресира, като това ще му помогне. Надявам се да се върне скоро, само че не мога да кажа какъв брой време ще отнеме ", добави нидерландецът. 

Манчестър Юнайтед ще търси през днешния ден седма поредна победа във всички шампионати против Евертън за ФА Къп.
 Тен Хаг е забранил трансфер на Мактоминей Тен Хаг е забранил трансфер на Мактоминей
Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР