Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, не искаше

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, не искаше
Коментари Харесай

Тен Хаг: Когато се стигне до хаос, целият отбор трябва да се справи, а ние взехме грешните решения

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, не искаше да повярва, че неговият тим е изгубил с 3:4 от Челси. " Червените дяволи " водеха с 3:2 до последните секунди, само че позволиха два гола надълбоко в добавеното време и си потеглиха победени от " Стамфорд Бридж ".

" Да, започнахме неприятно и не се защитавахме по този начин, както би трябвало. Видяхте обаче, че по-късно започнахме да преобладаваме. Играта ни беше блестяща и заслужавахме да спечелим. Не можем да изпускаме успеха по подобен метод. Трябва да се научим да направляваме мачовете.

Лесно можем да обвиним даден футболист, само че това е отборна игра. Когато се стигне до безпорядък, целият тим би трябвало да се оправи, а ние взехме неверните решения и не си помагахме. Липсваше ни централизация в играта без топка и това се оказа съдбовно. Освен това, противникът извади шанс с дузпата в края. Решението беше противоречиво, само че ние бяхме длъжни да действаме по-добре.

Загубата е разочароваща, само че показахме, че играем футбол на високо равнище. Резултатите са доста значими и би трябвало да стартираме да побеждаваме постоянно ", съобщи Тен Хаг и добави, че още няма изясненост към положението на контузените Рафаел Варан и Джони Еванс.
 Почетино: Беше необикновено!
Почетино: Беше необикновено!

" Заслужавахме тази победа "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР