Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не иска да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не иска да
Коментари Харесай

Тен Хаг: Не излизаме срещу Холанд, а срещу Манчестър Сити

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не желае да се подчертава толкоз върху Ерлинг Холанд преди дербито сред двата отбора, което е тази неделя от 16:00 часа. Нападателят на “гражданите ” към този момент има 14 гола в 10 мача и се намира в отлична форма.

“Не излизаме против Ерлинг Холанд, а против Манчестър Сити. Вярваме в нашите сили. Ако играем като тим, може да победим. Нужно е да си имаме вяра, изключително в неделя ”, съобщи Тен Хаг.

“Подхождам към дербито, обръщайки внимание на нас самите. Манчестър Юнайтед желае да печели във всеки мач и задачата в този момент не е по-различна. Трябва обаче да покажем най-хубавото и, несъмнено, да имаме отличен проект, който да го осъществим ”, счита експертът.

“Бил съм част от доста дербита! Познавам съперника, знам за съперничеството и че това е най-важната среща с региона на Манчестър. Всичко това ме кара да се вълнувам. Трябва да направиш всичко допустимо, с цел да спечелиш подобен мач ”, добави Тен Хаг

Наставникът приказва по тематиката и за психическото здраве на футболистите в днешно време. “Това е аспект от работата ни, това е аспект въобще от професионалния футбол. Разполагаме с нужните специалисти по тематиката ”.
 Хари Магуайър е контузен и пропуща дербито Хари Магуайър е контузен и пропуща дербито
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР