Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не е доволен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг не е доволен
Коментари Харесай

Ерик тен Хаг: Трябва да призная, че отборът не се отказа и търсеше гола до последно

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг не е удовлетворен от пропуските в завършващата фаза, само че похвали играчите си за вярата в триумфа до самия край при измъчената победа над Омония с 1:0 в Лига Европа.

Юнайтед изтръгна трите точки с гол на Скот Мактоминей в добавеното време на мача.

" Играхме доста добре до наказателното поле, само че липсваше завършващият удар. Да се ​​надяваме, че сме запазили головете за идната седмица ", сподели Тен Хаг пред кореспонденти.

Той добави, че тимът му има задоволително креативност, с цел да печели мачове, само че нападателите не са имали шанс пред гола в този мач.

" Трябва да призная на моя тим, че не се отхвърли до края и търсеше гола до последно. Играчите не стопираха да имат вяра, че могат да отбележат и най-после бяха възнаградени ", сподели още Тен Хаг.

Лидерът в групата Реал Сосиедад си обезпечи място в идващия кръг, до момента в който Юнайтед е втори с шест точки пред Шериф Тираспол, а Омония е на последно място, откакто загуби и четирите си мача.

Юнайтед приема Шериф на 27 октомври, преди да приключи акцията в групата с посещение до Испания, с цел да се изправи против Реал Сосиедад на 3 ноември.
 Манчестър Юнайтед победи Омония с 1:0
Манчестър Юнайтед се измъкна от срам против Омония на " Олд Трафорд " в добавеното време

В воин за " алените дяволи " се трансформира Скот Мактоминей
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР