Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, може да

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, може да
Коментари Харесай

Манчестър Юнайтед е взел решение за Тен Хаг

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, може да остане отпред в британския клуб и през идващия сезон, оповестява The Athletic.

Според източника, управлението на клуба, най-много в лицето на новия съсобственик сър Джим Ратклиф, има намерение да задържи 53-годишния нидерландец и следващата година. Новите притежатели на Манчестър Юнайтед считат, че уволнението на Тен Хаг и търсенето на нов ще изисква спомагателни вложения.

Информацията гласи още, че от INEOS са открили и същинската причина за компликациите на Тен Хаг, която се крие в предходното управление на клуба, което не е съумяло да обезпечи положителни основи за триумфа му в Юнайтед.

Тен Хаг управлява Манчестър Юнайтед от лятото на 2022-а година, като завоюва Карабао Къп и приключи в Топ 4 в първия си сезон. През тази акция, обаче, „ алените дяволи “ отпаднаха още в груповата фаза на шампионата, а тимът заема шесто място във краткотрайното класиране на Висшата лига с 54 точки в 34 мача и няма да успее да се класира за ШЛ следващата година. Все отново, Юнайтед ще има късмет да завоюва трофей, защото ще играе с градския си противник Манчестър Сити във финала за ФА Къп.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР