Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е забранил на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е забранил на
Коментари Харесай

Тен Хаг отстрани Джейдън Санчо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е забранил на крилото на отбора Джейдън Санчо да употребява подготвителната база на първия отбор.

По-рано този месец Тен Хаг и Санчо влязоха в открит спор, откакто нидерландският експерт упрекна футболиста, че не се влага задоволително в тренировките, а Санчо отхвърли това с обява в обществените мрежи.

Тен Хаг е упорствал за опрощение от страна на 23-годишният Санчо, само че той изрично отхвърля да го направи. Кризата сред двамата се утежнява, твърди изданието, като Санчо освен се приготвя с втория тим, само че даже няма достъп до подготвителните игрищау фитнеса и другите уреди, планувани за първия тим.

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг ще може да разчита на Маркъс Рашфорд за дуела от 1/16-финалите в Купата на Лигата против Кристъл Палас, макар че звездата на „ алените дяволи “ катастрофира в неделя.

Двубоят на „ Олд Трафорд “, в който Манчестър Юнайтед приема Кристъл Палас довечера от 22:00 часа.

Маркъс Рашфорд е подготвен да се завърне в игра за „ алените дяволи “, макар че претърпя автомобилна злополука в събота, когато стара дама се вряза в неговия Ролс Ройс на стойност 700 хиляди паунда.

Звездата на Манчестър Юнайтед бе освободен от неделните възстановителни занимания на тима, с цел да се отърси на случилото се, само че в понеделник е упражнявал на цялостни обороти дружно с главната група, към която се причисли и Мейсън Маунт.

Новото попълнение на Манчестър Юнайтед се чака да седне на пейката за дуела, като се чака и да се появи в игра, откакто пропусна последните 5 мача на своя отбор.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР