Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е убеден, че

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е убеден, че
Коментари Харесай

Тен Хааг с ясно послание за бъдещето си в Юнайтед

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е уверен, че ще резервира поста си и при бъдещите миноритарни притежатели на клуба. " Червените дяволи " към този момент оповестиха публично дълго чаканата договорка, след която сър Джим Ратклиф и неговата компания INEOS да закупи 25% дял в клуба от Висшата лига.

INEOS поема отговорността за футболните интервенции на Юнайтед според изискванията на договорка, която се чака да отнеме четири до шест седмици, с цел да получи регулаторно утвърждение.

Сър Дейв Брейлсфорд, състезателен шеф на INEOS, беше на Олд Трафорд на 26 декември за зашеметяващия поврат с 3:2 против Астън Вила и Тен Хаг споделя, че скоро ще беседва с новите миноритарни притежатели.

" Графикът е толкоз сбит, тъй че нямах време до момента да приказвам с тях, само че ще пристигна и този миг и го чакам с неспокойствие “, сподели Тен Хаг.

" Те желаят да работят с мен, аз желая да работя с тях. Ще проведем диалози, срещи, тъй че ще забележим ", добави нидерландецът преди съботното посещение на Нотингам.

" Не мисля, че ще има огромни промени, тъй че ще бъде сходен състав, какъвто имахме против Вила “, сподели Тен Хаг.

" Виждате реакцията при Нотингам, когато новият управител Нуно Еспирито Санто пристигна, виждате духа. Трябва да сме подготвени за това и постоянно зависи от нас.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР