Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е спечелил доверието

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е спечелил доверието
Коментари Харесай

Тен Хаг също пробягал 13 километра след кошмара от Брендфорд

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е спечелил доверието на играчите си с решението си да се включи в осъществяването на тяхното наказване след провалянето с 0:4 от Брентфорд предходния уикенд, написа " Мирър ", базирайки се на източник от клуба.

Нидерландецът бе извънредно неудовлетворен от неналичието на предпочитание и воля у играчите при провалянето от лондончани предходната събота, поради което на идващия ден ги накара да пробягат на подготовка 13 километра в един от най-горещите дни във Англия за това лято. Тринадесетте километра са тъкмо толкоз, колкото тимът на Брентфорд пробяга допълнително по отношение на Манчестър Юнайтед в злополучния за отбора мач.

Според журналиста от " Мирър " Саймън Мълок, когато са разбрали какво ще би трябвало да вършат, звездите на " алените дяволи " са били ядосани, само че малко по-късно негодуванието им е минало във удивление, защото и самият Тен Хаг е пробягал дистанцията на станалата към този момент прословута подготовка.
 Бастиан Швайнщайгер: Победата на Ман Юнайтед над Ливърпул беше режим на оцеляване
Бастиан Швайнщайгер: Победата на Ман Юнайтед над Ливърпул беше режим на оцеляване

" Не би трябвало да играят по този начин "

52-годишният нидерландец е имал съществени компликации да покрие дистанцията, само че не се е отказал и това е направило още по-силно усещане на футболистите.

" Тен Хаг знаеше, че би трябвало да покаже, че той също носи отговорност за случилото се. Това бе тежка подготовка за играчите, само че доста по-тежка за него и по този начин Ерик съумя да впечатли всички ", заявя източникът на " Мирър ".

Усилията на Тен Хаг дадоха резултат и Манчестър Юнайтед изглеждаше видоизменен в дербито с Ливърпул в понеделник. " Червените дяволи " влязоха в мача като безспорен новобранец съгласно букмейкърите, само че все пак съумяха да завоюват с 2:1. За Тен Хаг това бе първа победа в формален мач като ментор на отбора.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР