Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, е обявил

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, е обявил
Коментари Харесай

Тен Хаг не иска Роналдо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик загар Хаг, е оповестил пред шефовете на клуба, че Кристиано Роналдо не би трябвало да играе повече за клуба, твърди „ ESPN “. Съобщава се, че Тен Хаг е провел среща с един от притежателите Джоел Глейзър, изпълнителния шеф Ричард Арнолд и спортния шеф Джон Мъртоу в понеделник, на която са разискали изявлението на Роналдо с Пиърс Морган, в което португалецът разкритикува всичко, което се случва в клуба.

Тен Хаг сега не е в Манчестър, само че отсрочи фамилната си отмора, с цел да се оправи със обстановката. Той счита, че Роналдо е отишъл прекомерно надалеч в рецензиите си към клуба и не е останал удовлетворен от разкритието, че нападателят не почита мениджъра.

Юнайтед разбра за изявлението в часовете след трагичната победа с 2:1 над Фулъм в неделя, а в този момент „ ESPN “ написа, че в клуба към този момент прочуват по какъв начин най-добре да се оправят със обстановката. Роналдо има контракт с „ алените дяволи “ до края на сезона, само че към този момент има чувство на „ Олд Трафорд “, че португалецът няма да играе повече за Юнайтед след Световното състезание в Катар.

Изданието добавя, че редица играчи в тима са гневни от действието на Кристиано и от времето, в което елементи от изявлението му са станали обществено притежание.

Роналдо към този момент беше осъден два пъти от Тен Хаг този сезон. Той беше охулен за първи път през юли, когато си потегли преди края на срещата от предсезонната подготовка против Райо Валекано. След това португалецът беше глобен още веднъж през октомври, откакто отхвърли да влезе като промяна против Тотнъм. На Роналдо беше подредено да тренира самичък и беше изваден от състава за дербито с Челси (1:1).

„ ESPN “ написа, че Тен Хаг към момента е на мнение, че здрав и стимулиран Роналдо може да помогне на „ алените дяволи “ през втората половина на сезона, когато Юнайтед се надява да продължи да се бори за оценки на четири фронта. Нидерландецът обаче е оповестил пред шефовете на клуба, че не желае да наруши правилата си единствено поради португалския национал и е подготвен да го пусне, даже в случай че не може да му бъде обезпечен заместител през януарския трансферен прозорец.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР