Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е дал на

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е дал на
Коментари Харесай

Тен Хаг: Трябва да продължим с добрите резултати

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е дал на футболистите си 24 часа, с цел да се насладят на успеха си над Манчестър Сити през уикенда преди да се концентрират върху идния на следващия ден дуел с Кристъл Палас, написа организация ДПА.

Манчестър Юнайтед се изкачи на четвъртото място във краткотрайното класиране в британската Висша лига с 38 точки, на една от втория Манчестър Сити и има късмет да го изпревари най-малко краткотрайно, в случай че реализира триумф при гостуването си на Кристъл Палас. Срещата е измежду отсрочените от седмия кръг, като в началото бе планувана за септември.

Ръководството на Висшата лига бе насила да се извини за късното насрочване на мача.

Въпреки натоварената стратегия Ерик загар Хаг съобщи, че е значимо тимът да се наслаждения на триумфите, защото успеха в събота бе девета поредна за тима във всички шампионати.

„ Всяко победа би трябвало да се чества. Работата е доста тежка, тъй че всяка победа е страхотна. Ако не празнуваш - това убива силата. След 24 часа обаче би трябвало да се успокоиш и да мислиш за идващия мач. Трябва да продължим с положителните резултати и футболистите да останат в верния темп от физическа позиция “, добави Тен Хаг.

Ваут Вегхорст е подготвен да дебютира за „ алените дяволи “ откакто към този момент тренира с новите си съотборници. Под въпрос за срещата в сряда е Антони Марсиал.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР