Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е бил вбесен

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг е бил вбесен
Коментари Харесай

Тен Хаг бил категоричен пред шефовете на Манчестър Юнайтед за Роналдо

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг е бил разгневен от изявлението на Кристиано Роналдо, което той даде пред Пиерс Морган. Различни елементи от него се появиха и започнаха да циркулират в обществените мрежи от неделя вечер и в тях той подлага на критика остро клуба, след което декларира, че не изпитва никакво почитание към наставника, защото той не е показал такова към него.
 Бруно с студен привет към Роналдо в съблекалнята на Португалия: Момчетата ти бяха в действителност ядосани Бруно с студен привет към Роналдо в съблекалнята на Португалия: Момчетата ти бяха в действителност ядосани
Тен Хаг е участвал на незабавна среща през вчерашния ден, на която са били още Джоел Глейзър, изпълнителният шеф Ричард Арнолд и футболният подобен Джон Мърто. Именно на тази среща някогашният ментор на Аякс е бил безапелационен, че Кристиано Роналдо не би трябвало повече да облича фланелката на тима и би трябвало да бъде открит метод оптимално бързо да бъде освободен от клуба.
 Нова доза от скандалното изявление на Роналдо: този път Глейзър са под прицел Нова доза от скандалното изявление на Роналдо: този път Глейзър са под прицел
Още през вчерашния ден се появиха информации, че шефовете на отбора са се свързали с юристите на клуба, с цел да потърсят препоръки за способи на разлъка, само че са били посъветвани да изчакат излизането на цялото изявление, след което на тази база да бъдат взимани решения. За момента се счита, че от “Олд Трафорд ” залагат главно на два разновидността - или договорът на Роналдо да бъде преустановен едностранно от клуба, или това да стане по взаимно единодушие, в случай че той не предявява искания към финансова отплата. Също по този начин се счита, че в края на седмицата от Манчестър Юнайтед ще се свържат с мениджъра на португалската звезда - Жорже Мендеш, с цел да бъдат извършени диалози.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР