Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг действа безкомпромисно със

...
Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг действа безкомпромисно със
Коментари Харесай

Тен Хаг извади Роналдо от групата за мача с Челси

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик загар Хаг работи безкомпромисно със звездата на отбора Кристиано Роналдо, който в сряда напусна аварийна пейка няколко минути преди края на мача с Тотнъм, отчаян, че не е в игра. Роналдо няма да бъде в групата на " алените дяволи " за дербито с Челси в събота поради дейностите си. До този мач той ще тренира независимо, а не с първия тим.

Петкратният притежател на Златната топка разяснява случката в Инстаграм. " През цялата си кариера съм се опитвал да се отнасям с почитание към моите сътрудници, моите противници и моите треньори. Това не се е трансформирало, аз не съм се трансформирал. Винаги съм се опитвал да бъда за образец за младите футболисти. За страдание, това не всеки път е допустимо, от време на време напрежението в даден миг е по-силно от нас ", сподели Роналдо. " Сега ще продължа да работя крепко в Карингтън, ще поддържам съотборниците си и ще бъда подготвен за всеки един мач. Да се поддам на напрежението в никакъв случай не е било алтернатива за мен. Това е Манчестър Юнайтед и ние би трябвало да бъдем обединени. Скоро още веднъж ще бъдем дружно ", добави той.

След случая против Тотнъм от ден на ден се ускоряват слуховете, че Роналдо ще си тръгне от " Олд Трафорд " през януарския трансферен прозорец. Португалецът бе покрай разлъка с Юнайтед през лятото, само че в последна сметка остана в отбора. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР